Diva La Grande (CD)

Candye Kane

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. You Need A Great Big Woman
  2. Love 'Em & Forgive 'Em
  3. Freak Lover
  4. I Got A Feelin'
  5. I Left My Heart In Texas (with Big Sandy & His Fly Rite Boys)
  6. Lord Was A Woman
  7. It Should Be Rainin'
  8. These Boots Are Made For Walkin' (with Toni Price)
  9. Gifted In The Ways Of Love
  10. I'm In Love With A Girl
  11. Homewrecker
  12. Beehive (instrumental)
  13. All You Can Eat (And You Can Eat It All Night Long)
  14. That Ain't It


Utgitt 2005 Format CD
Sjanger Blues Antall disker 1
Antall spor 14 Artist Candye Kane
Label Ruf Records Leverandør Import
Bestillingsnummer RUF1107


Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende