Do-Wah-Diddy (CD)

Diverse Artister

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Can Hear Music
  2. I'll Take You Where the Music's Playing
  3. Out In the Streets
  4. Maybe I Know
  5. He Ain't No Angel
  6. I Have a Boyfriend
  7. Baby Be Mine
  8. Do-Wah-Diddy
  9. Everybody Come Clap Your Hands
  10. Nobody But You
  11. Here She Comes
  12. Hold On Baby
  13. You Should Have Seen the Way He Looked At Me
  14. Goodnight Baby
  15. I Hear You Say (I Love You)
  16. Little Boy
  17. I Want You For My Sweetheart
  18. That Boy is Messing Up My Mind
  19. Hanky Panky
  20. What Have You Been Doin'
  21. Every Little Beat
  22. I Won't Be Me Anymore
  23. True True Love
  24. River Deep-Mountain High


Utgitt 2008 Format CD
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 24 Artist Diverse Artister
Label Ace Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer CDCHD1203