Do You Believe In Magic / Daydream (2CD)

The Lovin Spoonful

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


Disk 1
  1. Do You Believe In Magic
  2. Blues In The Bottle
  3. Sportin´ Life
  4. My Gal
  5. You Baby
  6. Fishin´ Blues
  7. Did You Ever Have To Make Up Your Mind?
  8. Wild About My Lovin´
  9. Other Side Of This Life
  10. Younger Girl
  11. On The Road Again
  12. Night Owl Blues
  13. Alley Oop (Bonus track)
  14. Younger Girl (Demo Version) (Bonus track)
  15. Blues In The Bottle (Alternate Vocal Version) (Bonus track)
  16. Wild About My Lovin´ (Alternate Vocal Version) (Bonus track)
  17. Other Side Of This Life (Alternate Instrumental Take) (Bonus track)
Disk 2
  1. Daydream
  2. There She Is
  3. It´s Not Time Now
  4. Warm Baby
  5. Day Blues
  6. Let The Boy Rock And Roll
  7. Jug Band Music
  8. Didn´t Want To Have To Do It
  9. You Didn´t Have To Be So Nice
  10. Bald Headed Lena
  11. Butchie´s Tune
  12. Big Noise From Speonk
  13. Fishin´ Blues (Instrumental Version) (Bonus track)
  14. Didn´t Want To Have To Do It (Demo Version) (Bonus track)
  15. Jug Band Music (Instrumental Version) (Bonus track)
  16. Daydream (Demo Version) (Bonus track)
  17. Night Owl Blues (Alternate Extended Take) (Bonus track)


Utgitt 1965 Format 2CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 34 Artist The Lovin Spoonful
Label Edsel Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer EDSD2096