Does Fort Worth Ever Cross Your Mind (CD)

George Strait

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Does Fort Worth Ever Cross Your Mind
  2. Any Old Time
  3. I Need Someone Like Me
  4. You're Dancin' This Dance All Wrong
  5. Honky Tonk Saturday Night
  6. I Should Have Watched That First Step
  7. Love Comes From The Other Side Of Town
  8. Cowboy Rides Away
  9. What Did You Expect Me To Do
  10. Fireman


Utgitt 1984 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 10 Artist George Strait
Label Import Bestillingsnummer MSP31032.2