Dogg Food (CD)

Tha Dogg Pound

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Intro
  2. Dogg Pound Gangstaz
  3. Respect
  4. New York New York
  5. Smooth
  6. Cyco Lic No (Bitch Azz Niggaz)
  7. Ridin' Slippin' And Slidin'
  8. Big Pimpin' (part 2)
  9. Let's Play House
  10. I Don't Like To Dream About Gettin' Paid
  11. Do What I Feel
  12. If We All Fuc
  13. Some Bomb Azz Pussy
  14. Dogg Day Afternoon
  15. Reality
  16. One By One (Subtracting Sucka Azz Niggaz From The Face Of Th
  17. Soo Much Style


Utgitt 1995 Format CD
Sjanger Hip Hop Antall disker 1
Antall spor 17 Artist Tha Dogg Pound
Label Death Row Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer DRRCD63007