Don't Mess With Miss Watkins (CD)

Beverly Guitar Watkins

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Too Many Times
  2. Miz Dr. Feelgood
  3. Impeach Me Baby
  4. Red Mama Blues
  5. The Right String - But The Wrong Yoyo
  6. Right Don't Wrong Nobody
  7. Get Out On The Floor
  8. Late Bus Blues
  9. Back In Business
  10. Sugar Baby Swing
  11. Baghdad Blues
  12. Jesus Walked The Water


Utgitt 2007 Format CD
Sjanger Blues Antall disker 1
Antall spor 12 Artist Beverly Guitar Watkins
Label Dixiefrog Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer DFGCD8633