Double Brutal (2CD)

Austrian Death Machine

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


Disk 1
  1. Double Ahhnold
  2. I Need Your Clothes, Your Boots, And Your Motorcycle
  3. Let Off Some Steam Bennett
  4. Who Writes The Songs? (The Real Bomb Track)
  5. It´s Simple, If It Jiggles It´s Fat
  6. See You At The Party Richter
  7. Hey Cookie Monster, Nothing Is As Brutal As Neaahhh
  8. Who Told You You Could Eat My Cookies?
  9. Come On Cohaagen, Give Deez People Ehyar
  10. Who Is Your Daddy, And What Does He 2?
  11. Come On, Do It, Do It, Come On, Come On, Kill Me, Do It Now
  12. Allow Me To Break The Ice
  13. Conan, What Is Best In Life?
Disk 2
  1. Intro To The Intro
  2. T2 Theme
  3. Hell Bent For Leather (Judas Priest cover)
  4. Time Travel: The Metallica Conspiracy
  5. Trapped Under Ice (Metallica Cover)
  6. Iron Fist (Motörhead Cover)
  7. Recalling Mars
  8. I Turned Into A Martian (Misfits Cover)
  9. Killing Is My Business, And Business Is Good (Megadeth Cover)
  10. Tactically Dangerous - Cannibal Commando (Goretorture Cover)
  11. Gotta Go (Agnostic Front Cover)



Utgitt 2009 Format 2CD
Sjanger Metal Antall disker 1
Antall spor 24 Artist Austrian Death Machine
Label Metal Blade Leverandør Sony
Bestillingsnummer 14769CD


Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende