Dowland: Consort Music and Songs (CD)

Catherine King

79,50 7950 Veil. pris 109,00
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Semper Dowland Semper Dolens
  2. Sir Henry Umptons Funerall
  3. M. John Langtons Pauan
  4. The King of Denmarks Galiard
  5. The Earle of Essex Galiard
  6. Sir John Souch his Galiard
  7. M. Henry Noell his Galiard
  8. M. Giles Hobies Galiard
  9. M. Nicho. Gryffith his Galiard
  10. M. Thomas Collier his Galiard with two trebles
  11. Captaine Digorie Piper his Galiard
  12. M. Buctons Galiard (Susanna Galliard)
  13. Mistresse Nichols Almand
  14. M. George Whitehead his Almand
  15. Farwell (on the 'In Nomine' theme), P4
  16. A Fancy, P73
  17. Resolucon (Dowland's adew for Master Oliuer Cromwell), P13
  18. Can she excuse my wrongs with vertues cloake
  19. Burst forth my teares
  20. All ye whom loue or fortune hath betraide
  21. A Sheperd in a shade his plaining made
  22. Sweete stay a while, why will you?
  23. Lasso vita mia, mi fa morire


Utgitt 1997 Format CD
Sjanger Klassisk Antall disker 1
Antall spor 23 Artist Catherine King, Jacob Heringman, John Bryan And John Taylor, John Dowland, John Taylor, Rose Consort Of Viols Choir
Label Naxos Leverandør Naxos Norway AS
Bestillingsnummer 8553326