Down At The Field - Live 1974 (CD)

Ry Cooder

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Too Tight This Rag Of Mine
  2. You’ve Been Doing Something Wrong (I Can Tell By the Way You Smell)
  3. Blind Man Messed Up By Tear Gas
  4. Instrumental
  5. How Can A Poor Man Stand Such Times And Live
  6. Slow Consumption
  7. Forget That Folding Bridge
  8. Fool For A Cigarette/Feelin’ Good
  9. Crazy ‘Bout An Automobile
  10. Feelin’ Like A Submarine (Kentucky Blues)
  11. Don’t Take Everybody To Be A Friend
  12. The Tattler
  13. One Meat Ball
  14. Preacher
  15. Vigilante Man



Utgitt 2012 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 15 Artist Ry Cooder
Label Chrome Dreams Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer LFMCD523


Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende