Down On The Corner Of Love (CD)

Buck Owens

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Down on the Corner of Love
  2. Please Don't Take Her from Me
  3. It Don't Show on Me
  4. Why Don't Mommy Stay with Daddy and Me
  5. Three Dimensional Love
  6. After the Dance
  7. You're for Me
  8. House Down the Block
  9. Blue Love
  10. That Ain't Right
  11. Rhythm and Booze


Utgitt 2006 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 11 Artist Buck Owens
Label Import Bestillingsnummer DBKW125.2