Down With Liberty... Up With Chains (CD)

Chain And The Gang

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Chain Gang Theme (I See Progress)
  2. Cemetery Map
  3. Trash Talk
  4. Reparations
  5. What Is A Dollar?
  6. Interview With The Chain Gang
  7. Deathbed Confession
  8. Room 19
  9. (Lookin´ For A) Cave Girl
  10. Unpronounceable Name


Utgitt 2009 Format CD
Sjanger Indierock Antall disker 1
Antall spor 10 Artist Chain And The Gang
Label K Records Leverandør Import
Bestillingsnummer KR61203.2