Drops Of Praise (CD)

Drops Of Praise (CD)

Phil Driscoll

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. True Love Cannot Hide
  2. Capital J
  3. I'll Dance
  4. Beautiful
  5. Lord I Give You My Heart
  6. Drops of Praise
  7. Love Unchangin'
  8. Salvation Guaranteed
  9. Salute
  10. Dance With You
  11. Here I Am to Worship
  12. You're Every Breath I Take
  13. You Deserve the Glory
  14. Just as I Am
  15. For We May Never Know
  16. There's Something Within Me
  17. Beyond the Sunset


Utgitt 2006 Format CD
Antall disker 1 Antall spor 17
Artist Phil Driscoll Label Koch
Bestillingsnummer KOC5913.2


Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende