Duct Tape Messiah - Soundtrack From The Documentary Film (CD)

Blaze Foley

299,00 29900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Let Me Ride in Your Big Cadillac
  2. Sittin´ by the Road
  3. Livin´ in the Woods in a Tree
  4. Moonlight
  5. You´ll Get Yours Aplenty
  6. Cosmic Doo Doo
  7. In the Misty Garden/Should´ve Been Home With You
  8. My Reasons Why
  9. If I Could Only Fly
  10. Goin´ Away
  11. No Goodwill Stores in Waikiki
  12. Down Here Where I Am
  13. Big Cheeseburgers & Good French Fries
  14. Our Little Town
  15. Lovin´ You (feat. Tom Smith)
  16. The Unclouded Day (feat. The Fuller Family)


Utgitt 2011 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 16 Artist Blaze Foley
Label Lost Art Records Leverandør Import
Bestillingsnummer LART1021.2