Duets - Love & Soul (CD)

Teddy Pendergrass

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Love Tko with Angie Stone
  2. It Don't Hurt Now with Shuggie Otis & the Stylistics
  3. Can't We Try with Noora Noor
  4. Close the Door with Eric Gales
  5. Come Go with Me with Martha Reeves
  6. Turn Off the Lights with Linda Clifford
  7. When Somebody Loves You Back with the Ohio Players
  8. You're My Latest, My Greatest Inspiration with the Stylistics
  9. The Whole Town's Laughing at Me with Maxi Priest
  10. And If I Had with Rose Royce
  11. Only You with Bonnie Pointer
  12. I Can't Live Without Your Love with Jody Watley & Tom Scott



Utgitt 2015 Format CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 12 Artist Teddy Pendergrass
Label Cleopatra Leverandør Import
Bestillingsnummer CLE2283.2