Duo Live In Concert - With Kenny Drew (CD)

Niels-Henning Ørsted Pedersen

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 12-20 dager


  1. In Your Own Sweet Way
  2. My Little Suede Shoes
  3. You Don't Know What Love Is
  4. My Shining Hour
  5. Viking's Blues
  6. Oleo
  7. Do You Know What It Means To Miss New Orleans
  8. Serenity
  9. All Blues
  10. Trubbel
  11. There's No Greater Love
  12. Oleo


Format CD Sjanger Jazz
Antall disker 1 Antall spor 12
Artist Niels-Henning Ørsted Pedersen Label Steeple Chase
Bestillingsnummer SCCD31031