Dupree 'N' McPhee (CD)

Champion Jack Dupree

149,00 14900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Get Your Head Happy
  2. Sick In Bed
  3. Papa Told Mama
  4. Easy Is The Way
  5. Who Was Here Awhile Ago
  6. Down In Clarksdale
  7. Baby Don't You Put Me Out
  8. My Baby Told Me
  9. No Meat Blues
  10. My Darling
  11. Dead Cat On My Line
  12. Talk All In My Sleep
  13. Got My Ticket
  14. Black Snake Breakdown
  15. My Home's In Mississippi
  16. The Snow Is On The Ground


Utgitt 2005 Format CD
Sjanger Blues Antall disker 1
Antall spor 16 Artist Champion Jack Dupree
Label Ace Bestillingsnummer CDCHM1063