Dust On The Bible (CD)

Bad Livers

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Workin´ On A Building
  2. Farther Along
  3. I´m Using My Bible For A Roadmap
  4. Gathering Flowers
  5. I Saw The Light / Will The Circle Be Unbroken / I´ll Fly Away
  6. Keep Your Lamp Trimmed And Burning
  7. Precious Memories
  8. Crying Holy Unto The Lord
  9. Jesus Is On The Mainline
  10. Further Along
  11. How Dark My Shadow´s Grown


Utgitt 1994 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 11 Artist Bad Livers
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer QS20022.2