Dusty In Memphis - Deluxe Edition (CD)

Dusty Springfield

109,00 10900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager


  1. Just A Little Lovin'
  2. So Much Love
  3. Son Of A Preacher Man
  4. I Don't Want to Hear It Anymore
  5. Don't Forget About Me
  6. Breakfast In Bed
  7. Just One Smile
  8. The Windmills Of Your Mind
  9. In the Land Of Make Believe
  10. No Easy Way Down
  11. I Can't Make It Alone
  12. Son Of A Preacher Man (Mono)
  13. Just A Little Lovin' (Mono)
  14. Don't Forget About Me (Mono)
  15. Breakfast In Bed (Mono)
  16. I Don't Want To Hear It Anymore (Mono)
  17. Windmills Of Your Mind (Mono)
  18. In The Land Of Make Believe (Mono)
  19. So Much Love (Mono)



Utgitt 1969 Format CD
Sjanger Pop Antall spor 19
Artist Dusty Springfield Label Philips
Leverandør Universal Music Bestillingsnummer 0632972