Early Albums Collection (4CD)

Roy Acuff

179,00 17900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Ubekreftet leveringstid Ikke på lager hos leverandør.
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Disk 1
  1. Dance Around Molly
  2. Black Mountain Rag
  3. Pretty Little Widow
  4. Smoky Mountain Rag
  5. Grey Eagle
  6. Lonesome Indian
  7. Bully of the Town
  8. Polk County Breakdown
  9. The Great Speckled Bird
  10. Wabash Cannon Ball
  11. Pins and Needles (In My Heart)
  12. The Precious Jewel
  13. The Great Titanic
  14. Come Back Little Pal
  15. The Wreck On the Highway
  16. Night Train to Memphis
  17. The Great Judgement Morning
  18. Lonely Mound of Clay
  19. Fire Ball Mail
  20. I'm Building a Home (In the Sky)
  21. Were You There When They Crucified My Lord
  22. How Beautiful Heaven Must Be
  23. The Uncloudy Day
  24. Thank God
  25. Jesus Died for Me
  26. Hold to God's Unchanging Hand
  27. Take My Hand, Precious Lord
  28. Shake My Mother's Hand for Me
  29. Where I Could Go (But to the Lord)
  30. Where the Soul Never Dies
  31. Lord Build Me a Cabin in Glory
  32. This World Is Not My Home
Disk 2
  1. Great Speckled Bird
  2. The Wreck On the Highway
  3. Fireball Mail
  4. The Precious Jewel
  5. Pins and Needles (In My Heart)
  6. Tennessee Waltz
  7. Wabash Cannonball
  8. Freight Train Blues
  9. Wait for the Light to Shine
  10. Low and Lonely
  11. Searchin' for Happiness
  12. I Don't Care (If You Don't Love Me)
  13. The One I Love (Is Gone)
  14. So Many Times
  15. Come and Knock (On the Door of My Heart)
  16. They'll Never Take Her Love from Me
  17. Don't Know Why
  18. Nero Played His Fiddle While Rome Burned
  19. Thanks for Not Telling Me
  20. Write Me Sweetheart #1
  21. Once More
  22. Great Speckled Bird No. 2
  23. That Glory Bound Train
  24. This World Can't Stand Long
  25. I Saw the Light
  26. Tell Mother I'll Be There
  27. The Pale Horse and His Rider
  28. Were You There When They Crucified My Lord
  29. I'll Reap My Harvest in Heaven
  30. Thank God
  31. The Great Shining Light
Disk 3
  1. Great Speckled Bird
  2. Fireball Mail
  3. Precious Jewel
  4. Pins and Needles (In My Heart)
  5. Wreck On the Highway
  6. Unloved and Unclaimed
  7. Wabash Cannonball
  8. Don't Make Me Go to Bed and I'll Be Good
  9. Old Age Pension Check
  10. Night Train to Memphis
  11. Lonely Mound of Clay
  12. Automobile of Life
  13. Sunshine Special
  14. Tennessee Fox Chase
  15. Oh, Lonesome Me (Feat. June Webb)
  16. Sally Goodin'
  17. Wreck On the Highway
  18. Indian Love Call
  19. Have I Told You Lately That I Love You
  20. Good Old Mountain Dew
  21. I Saw the Light
  22. Wabash Cannonball
  23. Hillbilly Fever/Fort Worth Rag
  24. Wabash Cannonball
  25. There'll Be No Teardrops Tonight (Feat. June Webb)
  26. Before I Met You (Feat. June Webb)
Disk 4
  1. Things That Might Have Been
  2. The Streamlined Cannonball
  3. Blues in My Mind
  4. I'm Building a Home
  5. It's Too Late Now
  6. No Letter in the Mail
  7. The End of the World
  8. Branded Wherever I Go
  9. My Tears Don't Show
  10. As Long As I Live
  11. Do You Wonder Why
  12. Low and Lonely
  13. Budded Roses
  14. If Brother Jack Were Here
  15. Put My Little Shoes Away
  16. The Letter Edged in Black
  17. Two Little Orphans
  18. Shut Up in the Mines
  19. The Great Titanic
  20. Little Rosewood Casket
  21. Down in the Valley (Birmingham Jail)
  22. Give My Love to Neil
  23. Red River Valley
  24. Zeb Turney's Girl
Utgitt 2018 Format 4CD
Sjanger Country Antall disker 4
Artist Roy Acuff Label Enlightenment/Chrome Dreams
Bestillingsnummer EN4CD9155