Early Classics (CD)

Marvin Gaye

109,00 10900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager


  1. How Sweet It Is (To Be Loved By You)
  2. No Good Without You
  3. I'll Take Care Of You
  4. You've Been A Long Time Coming
  5. Luck Lucky Me (original 1965 version)
  6. Little Darling (I Need You)
  7. Stubborn Kind Of Fellow
  8. Never Let You Go (Sha-Lu-Bop)
  9. I'm Yours, You're Mine
  10. Wherever I Lay My Hat (That's My Home)
  11. One Of These Days
  12. Got To Get My Hands On Some Lovin'
  13. She's Got To Be Real
  14. Can I Get A Witness
  15. Now That You've Won Me
  16. You're A Wonderful One
  17. Stepping Closer To Your Heart
  18. Need Somebody



Utgitt 1999 Format CD
Sjanger Soul Antall spor 18
Artist Marvin Gaye Label Spectrum
Leverandør Universal Music Bestillingsnummer 5521182