Early Takes Vol. 1 (CD)

George Harrison

99,00 9900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager


  1. My Sweet Lord (demo)
  2. Run Of The Mill (demo)
  3. I´d Have You Any Time (early take)
  4. Mama You´ve Been On My Mind (demo)
  5. Let It Be Me (demo)
  6. Woman Don´t You Cry For Me (early take)
  7. Awaiting On You All (early take)
  8. Behind That Locked Door (demo)
  9. All Things Must Pass (demo)
  10. The Light That Has Lighted The World (demo)


Utgitt 2012 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 10 Artist George Harrison
Label Universal Music Leverandør Universal Music
Bestillingsnummer 2799042