...Earth To The Dandy Warhols... (CD)

The Dandy Warhols

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. The World The People Come Together
  2. Mission Control
  3. Welcome To The Third World
  4. Wasp In The Lotus
  5. Dreamt Of Yes
  6. Talk Radio
  7. Love Song
  8. Now You Love Me
  9. Mis Amigos
  10. The Legend Of The Last Of The Outlaw Truckers
  11. Beast Of All Saints
  12. Valerie Yum
  13. Musee D´nought



Utgitt 2008 Format CD
Sjanger Indierock Antall disker 1
Antall spor 13 Artist The Dandy Warhols
Label World's Fair Leverandør Import
Bestillingsnummer BTRC10601B.2