Easy Virtue (CD)


299,00 29900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Mad About The Boy
  2. Room With A View
  3. Makin´ Whoopee
  4. You´re The Top
  5. Car Wash
  6. Mad Dogs And Englishmen
  7. In The Library
  8. You Do Something To Me
  9. All God´s Chillun Got Rhythm
  10. Sexbomb
  11. Let´s Misbehave
  12. When You´re Smiling
  13. Pack Up Your Troubles In Your Old Kit Bag And Smile, Smile, Smile
  14. I´ll See You Again
  15. Easy Virtue Foxtrot
  16. Easy Virtue Tango
  17. When The Going Gets Tough The Tough Get Going


Utgitt 2009 Format CD
Sjanger Filmmusikk Antall disker 1
Antall spor 17 Artist Filmmusikk
Label Decca Leverandør Import
Bestillingsnummer DCAB001287102.2