199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. If I Left You
  2. Easy (As Falling Apart)
  3. What Did You Think
  4. You Can´t Take It With You
  5. Getting To Me
  6. Don´t Come The Cowboy With Me, Sonny Jim!
  7. Wait Until Dark
  8. Find Another Fool
  9. Not What I Had In Mind
  10. Reason To Believe



Utgitt 2002 Format CD
Sjanger Country Antall spor 10
Artist Kelly Willis Label Ryko
Leverandør Import Bestillingsnummer RYK10622.2