Eclipse (CD)

Eclipse

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Medlemmene i norskvenske Eclipse har lang fartstid fra musikaler, opera og kor. Halvannet år etter at vokaltrioen holdt sin første konsert i et fullsatt Oslo konserthus, debuterer de her med sitt selvtitulerte førstealbum. På Eclipse plasserer de tre sangerne seg i skjæringspunktet mellom storslagen pop og stemningsfull klassisk musikk, hvor strykere utgjør en stor del av lydbildet - en sjanger som er godt kjent blant Il Divos mange tilhengere, for å nevne den mest åpenbare referansen. I likhet med dem synger også Eclipse på både engelsk og italiensk.

Trioen består av svenske John Martin Bengtsson (baryton/ tenor) og de to nordmennene Angelo Rasmus Høgset (baryton/tenor) og Johan Christer Novsjø (tenor). Flere internasjonale stornavn er å finne blant låtskriverne på Eclipse, og en av Skandinavias mest fremgangsrike produsenter, Anders Bagge (Celine Dion, Backstreet Boys), står som produsent av hele albumet.

Sporliste

 1. La Tua Melodia
 2. When The River Is You
 3. It´s Not Right
 4. Romantica
 5. Never Give Up
 6. Back Again
 7. La Fine Di Un Addio
 8. Breathe
 9. Innocenza
 10. So Much More Than Love
 11. Caruso
 12. Save Our Love

Lyttespor

Produktfakta

Utgitt 2011 Format CD
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 12 Artist Eclipse
Label Columbia Leverandør Sony
Bestillingsnummer 88697994822

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende