Eddy Ate Dynamite (CD)

Andrew Paul Woodworth

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Thick Black Mark
  2. Everything To Everyone
  3. The Day After The Day After Tomorrow
  4. Pleasure To Meet You
  5. Salesman
  6. Seen Change
  7. Something You Could Do
  8. The Name Of This Next Song Is Called
  9. Give Me An Hour To Clear My Throat
  10. This Could Make Me Religious
  11. Seen Change
  12. Turkish T.V.
  13. Ropemaker's Daughter
  14. Seen Change
  15. Fight For Your Right To Party


Utgitt 2009 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 15 Artist Andrew Paul Woodworth
Label Rodeostar Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer 868304CD