Ego (CD)


179,00 17900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager


  1. Fever (Feat. KNA)
  2. I Still Wanna Know (Feat. Rivers Cuomo)
  3. Nobody (Feat. Chaos Chaos)
  4. Unusual (Feat. MNDR)
  5. This Song (Feat. Rostam)
  6. No One Has To Know (Feat. Joywave)
  7. The Beautiful Game (Feat. St. Lucia)
  8. Johnny Cash (Feat. Scavenger Hunt)
  9. It's A Shame (Feat. Pink Feathers)
  10. Be (Feat. Jordan Corey)
  11. Heartbreak Summer (Feat. K.Flay)
  12. Find A Way (Feat. Alice MK)
  13. Heavy (Feat. Karl Kling)
  14. End


Utgitt 2017 Format CD
Sjanger Electronica Antall disker 1
Antall spor 14 Artist Rac
Label Counter Records Leverandør Playground
Bestillingsnummer COUNTCD108


Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende