Ego Tripping At The Gates Of Hell EP (CD)

The Flaming Lips

169,00 16900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Assassination Of The Sun
  2. I´m A Fly In A Sunbeam (Following The Funeral Procession Of A Stranger)
  3. Sunship Balloons
  4. Do You Realize - (TPS mix)
  5. Ego Tripping (Ego In Acceleration) - (Jason Bentley mix)
  6. Ego Tripping (Self-Admiration With Blow-Up) - (Cilione & Camaione Blow-Up Version)
  7. Change At Christmas (Say It Isn´t So)



Utgitt 2003 Format CD
Sjanger Indierock Antall disker 1
Antall spor 7 Artist The Flaming Lips
Label Warner Bros. Leverandør Import
Bestillingsnummer WB48514.2