Elect The Dead Symphony - Deluxe Edition (m/DVD) (CD)

Serj Tankian

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
System Of A Downs frontmann Serj Tankian debuterte som soloartist med Elect The Dead i 2007. Den gang fikk han hjelp av et strykerorkester og en operasanger, men med Elect The Dead Symphony tar han den helt ut - i form av et album innspilt live med Auckland Philharmonia Orchestra.

Med symfoniorkesterets 70 medlemmer i ryggen forvandler Tankian sine allerede storslagne låter til noe enda mer ambisiøst. Hans operatiske vokalstil får utfolde seg for fullt, og albumet skiller seg fra tilsvarende "rock møter orkester"-prosjekter ved at samtlige sanger er fullstendig omarrangert for å passe den nye instrumenteringen. Albumet ble innspilt 16. mars 2009, under uroppføringen i Auckland, New Zealand, og byr på både Elect The Dead-materiale og noen tidligere uutgitte låter.

Den medfølgende DVD-en inneholder HD-opptak av konserten i Auckland Town Hall, filmet av hele seks kameraer for virkelig å fange atmosfæren.

Sporliste

Disk 1
 1. Feed Us
 2. Blue
 3. Sky Is Over
 4. Lie Lie Lie
 5. Money
 6. Baby
 7. Gate 21
 8. The Charade
 9. Honking Antelope
 10. Saving Us
 11. Elect The Dead
 12. Falling Stars
 13. Beethoven´s C**t
 14. Empty Walls
Disk 2
 1. DVD

Lyttespor

Produktfakta

Utgitt 2010 Format CD
Sjanger Hardrock Antall disker 1
Antall spor 15 Artist Serj Tankian
Label Reprise Leverandør Warner Music
Bestillingsnummer 0093624985495

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende