Electric Landlady (2CD Remastered)

Kirsty MacColl

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


Disk 1
  1. Walking Down Madison
  2. All I Ever Wanted
  3. Children Of The Revolution
  4. Halloween
  5. My Affair
  6. Lying Down
  7. He Never Mentioned Love
  8. We'll Never Pass This Way Again
  9. Hardest Word
  10. Maybe It's Imaginary
  11. My Way Home
  12. One And Only
Disk 2
  1. One Good Thing
  2. The Hardest Word (alt. take 3) (previously unreleased)
  3. Walking Down Madison (6am Ambient Mix)
  4. Walking Down Madison (Extended Urban Mix)
  5. Walking Down Madison (LP Extended Mix)
  6. Darling, Let's Have Another Baby (featuring Billy Bragg)
  7. All The Tears That I Cried
  8. My Affair (Ladbroke Groove Mix)
  9. My Affair (Bass Sexy Mix)
  10. My Affair (Olive Groove Mix)
  11. Don't Go Near The Water
  12. All I Ever Wanted (re-recorded single version)
  13. There's A Guy Works Down The Chip Shop Swears He's Elvis (BBC track live)
  14. Walk Right Back (BBC track - live)
  15. Darling, Let s Have Another Baby (BBC track - live)
  16. A New England (BBC track - live duet with Billy Bragg)



Utgitt 1991 Format 2CD Remastered
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 28 Artist Kirsty MacColl
Label Salvo Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer SALVOMDCD31