Electric Mud / After The Rain (Remastered) (CD)

Muddy Waters

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. I Just Want to Make Love to You
  2. Hoochie Coochie Man
  3. Let's Spend the Night Together
  4. She's All Right
  5. I'm a Man (Mannish Boy)
  6. Herbery Harper's Free Press
  7. Tom Cat
  8. Same Thing
  9. I Am the Blues
  10. Ramblin' Mind
  11. Rollin' And Tumblin'
  12. Bottom of the Sea
  13. Honey Bee
  14. Blues and Trouble
  15. Hurtin' Soul
  16. Screamin' and Cryin'


Utgitt 1968 Format CD
Sjanger Blues Antall disker 1
Antall spor 16 Artist Muddy Waters
Label BGO Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer BGO1011