Electric Storyland Live (CD)

Michael Hill Blues Mob

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


Disk 1
  1. Heart Of New York
  2. Ready For The Blues
  3. Monticello Nights
  4. Let's Talk About The Weather
  5. Women Make The World Go 'Round
  6. Undercover
  7. Grandmother's Blues
  8. Terrible Twos
  9. Blessings
Disk 2
  1. Something In The Sky
  2. Bloodlines Trilogy: Why We Play The Blues/Can't Recall A Tim
  3. Heat On The Highway
  4. Evil In The Air
  5. Chocolate Cream Jam: Sunshine Of Your Love/Crossroads
  6. New York State Of Blues
  7. Young Folks' Blues (featuring Ana Popovic)



Utgitt 2003 Format CD
Sjanger Blues Antall disker 1
Antall spor 16 Artist Michael Hill Blues Mob
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer RF1088.2