Inngår i
 • CD - opptil 50% rabatt

Elefanten i rommet (CD)

Sigvart Dagsland

149,25 14925 Veil. pris 199,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Lagervare 2+ på nettlager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse

Sigvart Dagsland gir ut sitt første album på fem år

I snart fire tiår har Sigvart Dagsland gitt landets befolkning gåsehud med sin særegne og silkemyke stemme. De siste månedene har han gitt oss flere smakebiter fra det etterlengtede albumet «Elefanten i rommet». Albumet er hans 22. i rekken.

- Det er mye som kan skje på fem år. Og det gjorde det. Og her er den! Det er et godt, gammeldags album hvor du kan sette deg ned og høre side for side, eller i ett, om du hører digitalt. Tanken har vært at låtene skal gli i hverandre, kontrastere hverandre og kommentere hverandre, forteller han.

Musikken er umiskjennelig Sigvarts, med klassisk songwriter-håndverk i arven etter Billy Joel og Paul McCartney, oppdatert av en gjeng lekne musikanter og en frisk produksjon ved Torjus Vierli. Alle tekstene er signert Sigvart selv, sammen med Mike McGurk, mens Sigvart står for det meste av musikken. I tillegg bidrar Karoline Krüger både på musikk- og tekstsiden.

- Det er mye som står på spill i tekstene. Her er historier om hendelser som rammer oss, ting vi holder skjult, samtaler vi unngår og saker vi muligens burde skjønt tidligere. Og et par om mennesker som plutselig trer inn og redder oss når det røyner på som verst. Small stories about big matters, forteller Sigvart.

Han har med seg et stjernelag av musikere bestående av Tor Egil Kreken (bass), Øyvind Blomstrøm (gitarer), Espen Tappel (gitarer), Torjus Vierli (keys), Jango Nilsen (trommer), Thomas Gallatin (trommer), Hildegunn Garnes Reigstad (perk/autoharpe) og Ingrid Kjosavik, Ingfrid Straumstøyl Råheim, Aina Økland Schiøld og Karoling Krüger på kor. Bak produsentspakene sitter Torjus Vierli.

- Torjus Vierli har spilt keyboard med meg i tjue år, og dette er den første av mine plater han produserer og arrangerer helt alene. Jeg mener den mannen er helt genial! Det føles veldig naturlig å la en som kjenner meg og min musikk så godt sette premissene for hvordan han kunne tenke seg at jeg skal låte. Absolutt alle musikerne og sangerne på albumet fortjener en stor hyllest! Det begynner å bli mange av dem, de flinke, ung-gamle sjelene som har så spissede ferdigheter og store ører, avslutter Sigvart.

Sporliste
 1. Elefanten i rommet
 2. Når skjer det!
 3. Dinosaur
 4. Koral: Me bere deg
 5. Prøva ein gang te
 6. Endelig Heil
 7. Kjærlighet
 8. Det beste som har hendt
 9. Det innerste Rommet
 10. Vit at det går øve
 11. Super 8
 12. Allegro: Me bere deg
Produktfakta
Utgitt 2021 Format CD
Sjanger Pop Antall disker 1
Artist Sigvart Dagsland Bestillingsnummer YBCD2101

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i