Elephantities – The Funk And House Remixes (CD)

The Brand New Heavies

249,00 24900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


Disk 1
  1. Never Stop (extended remix)
  2. Stay This Way (Slam mix)
  3. Dream Come True 92 (Disco 2000 mix)
  4. Dream On Dreamer (Angel extended mix)
  5. Back To Love (Opaz radio version)
  6. Spend Some Time (Sweeny Club mix)
  7. Midnight At The Oasis (Opaz 7" version)
  8. Mind Trips (Durham remix)
  9. Close To You (Pret A Porter version)
  10. Sometimes (Ummah remix featuring Q-Tip)
  11. Shelter (Dobie's The Way It Should Be mix)
  12. You Are The Universe (Opaz remix)
  13. You Can Do It (Roc A Bloc remix)
  14. You've Got A Friend (Ballistic Brothers remix)
Disk 2
  1. Stay This Way (club mix)
  2. Dream Come True 92 (Conversion mix)
  3. Dream On Dreamer (Heavies Motion mix)
  4. Back To Love (DJ Duke mix)
  5. Spend Some Time (Malone And Mollison Piano mix)
  6. Midnight At The Oasis (Roger's Brand New Radio anthem)
  7. Close To You (Masters At Work remix)
  8. Sometimes (MAW Smooth mix)
  9. Shelter (Dan's Groove part 1)
  10. You Are The Universe (Curtis & Moore's Universal Summer Groove 7")
  11. You Can Do It (Mijangos remix)
  12. You've Got A Friend (Tee's club mix)


Utgitt 2007 Format CD
Sjanger R&B Antall disker 1
Antall spor 26 Artist The Brand New Heavies
Label Traffic Leverandør Import
Bestillingsnummer FUCT1800.2