179,00 17900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager


  1. The Corner Of First And Cleaver
  2. Reception
  3. Rusty Engine, Gongs Scream And Squeak
  4. Flageoletta (Poco A Poco Senza Loco)
  5. Norman Vine Building
  6. It Was Cold And Sunny
  7. Piano Quartet (For The Forest)
  8. Nasty Corrosive Goop
  9. Going up?
  10. Elevator Pendulum
  11. A Couple Of Wires stuck Out
  12. Ralph Rudy Band
  13. Fast Elevator (Water Always Sleeps Well)
  14. Back To The Corner Of First And Cleaver
  15. Vinal Covered Chairs
  16. Perfectly Silent (And Real Wood On The Walls)
  17. Post Elevator



Utgitt 2010 Format CD
Sjanger Klassisk Antall disker 1
Antall spor 17 Artist Store Alpaca Ensemble
Label Øra Fonogram Leverandør Musikkoperatørene
Bestillingsnummer OF009