Elgar: Sea Pictures; The Music Makers (CD)

Sir Edward Elgar

179,00 17900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Forventes på lager innen 7-14 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
  1. Introduction
  2. We are the music makers
  3. With wonderful deathless ditties
  4. We, in the ages lying
  5. A breath of our inspiration
  6. They had no vision amazing
  7. And therefore today is thrilling
  8. But we, with our dreaming and singing
  9. For we afar with the dawning
  10. Great hail! We cry to the comers
  11. Sea slumber-song (wds. R. Noel)
  12. In haven (wds. C.A. Elgar)
  13. Sabbath morning at sea (wds. E. B. Browning)
  14. Where corals lie (wds. R. Garnett)
  15. The swimmer (wds. A. L. Gordon)
Utgitt 2006 Format CD
Sjanger Klassisk Antall disker 1
Antall spor 15 Artist Bournemouth Symphony Chorus, Bournemouth Symphony Orchestra, Sarah Connolly, Simon Wright, Sir Edward Elgar
Label Naxos Bestillingsnummer 8557710