Elisabeth Holmertz - Sounds, Sweet Airs And The Art Of Longing (CD)

Henry Lawes

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager


  1. Orpheus With His Lute
  2. Bid Me But Live
  3. Divine
  4. Sweet Stay Awhile
  5. Slide Soft You Silver Floods
  6. No More Shall Meads Be Deck’d With Flow´rs / Love´s Constancy
  7. Let Beauty Awake
  8. Weep No More
  9. Oh, Dream Where Art Thou Now
  10. Take, O Take
  11. Prelude
  12. The Sky Above The Roof
  13. Diving
  14. Wert Thou Yet Fairer Than Thou Art
  15. Transcendent Beauty
  16. Tell Me NotThat I Die Or Live By Thee
  17. A Clear Midnight / Evening Hymn
  18. Mr Dowland’s Midnight
  19. Lullaby


Utgitt 2013 Format CD
Sjanger Klassisk Antall disker 1
Antall spor 19 Artist Elisabeth Holmertz, Fredrik Bock, Henry Lawes, Nicholas Lanier, Poul Høxbro, Ralph Vaughan Williams
Label LAWO Classics Leverandør Musikkoperatørene
Bestillingsnummer LWC1042