Ella For Lovers (CD)

Ella Fitzgerald

109,00 10900
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer


  1. I Got A Guy
  2. I Hadn't Anyone Till You
  3. Please Be Kind
  4. How Long Has This Been Going On?
  5. With A Song In My Heart
  6. Baby, What Else Can I Do?
  7. I've Got A Crush On You
  8. My Melancholy Baby
  9. Wait Till You See Her
  10. You're My Thrill
  11. Misty
  12. What Is There To Say?
  13. Bewitched
  14. I'm Getting Sentimental Over You
  15. Imagination
  16. Russian Lullaby


Utgitt 2003 Format CD
Sjanger Jazz Antall spor 16
Artist Ella Fitzgerald Label Verve
Leverandør Gardners Bestillingsnummer 0653312