Ella & Friends For Lovers (CD)

Ella Fitzgerald

109,00 10900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager


  1. My One And Only Love - (featuring Nelson Riddle)
  2. I Didn´t Know About You - (featuring Duke Ellington)
  3. There´s A Lull In My Life - (featuring Stan Getz)
  4. This Time The Dream´s On Me - (featuring Billy May/Benny Carter)
  5. April In Paris - (featuring Louis Armstrong)
  6. Body And Soul - (featuring Nelson Riddle)
  7. Dream A Little Dream Of Me - (featuring Count Basie)
  8. These Foolish Things (Remind Me Of You) - (featuring Oscar Peterson)
  9. Midnight Sun - (featuring Stan Getz)
  10. Prelude To A Kiss - (featuring Ben Webster/Stuff Smith)
  11. Bess, You Is My Woman Now - (featuring Louis Armstrong)



Utgitt 2007 Format CD
Sjanger Jazz Antall disker 1
Antall spor 11 Artist Ella Fitzgerald
Label Verve Leverandør Universal Music
Bestillingsnummer 1717043