Emergency On Planet Earth (Remastered) (2CD)


109,00 10900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


Disk 1
  1. When You Gonna Learn?
  2. Too Young To Die
  3. Hooked Up
  4. If I Like It, I Do It
  5. Music Of The Mind
  6. Emergency On Planet Earth
  7. Whatever It Is, I Just Can´t Stop
  8. Blow Your Mind
  9. Revolution 1993
  10. Didgin´ Out
Disk 2
  1. When You Gonna Learn? (Cante Hondo Mix)
  2. When You Gonna Learn? (Live At The Leadmill)
  3. Too Young To Die (Extended)
  4. If I Like It, I Do It (Acoustic)
  5. Emergency On Planet Earth (London Rican Mix)
  6. Revolution 1993 (Demo Version)
  7. Didgin´ Out (Live at the Milky Way, Amsterdam)
  8. Brothers Like You (Live at Glastonbury, 1993)
  9. God Made Me Funky (Live at Glastonbury, 1993)
  10. Music Of The Mind (Live at Glastonbury, 1993)


Utgitt 1993 Format 2CD
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 20 Artist Jamiroquai
Label Columbia Leverandør Sony
Bestillingsnummer 88691967852