Emotion & Commotion - Limited Digipack Edition (m/DVD) (CD)

Jeff Beck

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Etter en pause på syv år er den Grammy-vinnende gitarlegenden Jeff Beck tilbake med Emotion & Commotion, en eklektisk samling låter hvor han samarbeider med en gruppe håndplukkede musikere og et orkester bestående av hele 64 medlemmer.

Av en fyr som er innlemmet i The Rock And Roll Hall of Fame, og som i likhet med ingen ringere enn Eric Clapton og Jimmy Page startet karrieren i The Yardbirds, er det lov å forvente mye. Og Emotion & Commotion skuffer ikke. Her er rikt orkestrerte versjoner av blant annet Puccinis "Nessun Dorma", "Elegy For Dunkirk" fra filmen Om Forlatelse, Jeff Buckleys "Corpus Christi Carol" og The Wizard Of Oz-klassikeren "Somewhere Over The Rainbow", side om side med originale komposisjoner som rockelåta "Hammerhead" og den luftig arrangerte "Never Alone". Becks gitarspill er upåklagelig, enten han fyrer løs med wah-wah-pedal eller leverer soloer som er så vakre at man fryser på ryggen.

Joss Stone bidrar med kraftfull vokal på "I Put A Spell On You" og "There's No Other Me", irske Imelda May synger på "Lilac Wine" og operasangerinne Olivia Safe gir den allerede følsomme "Elegy for Dunkirk" ekstra sjel. Albumet er produsert av Trevor Horn (Grace Jones, Paul McCartney, Pet Shop Boys) og Stephen Lipson (Annie Lennox, Simple Minds).

Denne utgaven inneholder en bonus-DVD.

Sporliste

Disk 1
 1. Corpus Christi
 2. Hammerhead
 3. Never Alone
 4. Somewhere Over The Rainbow
 5. I Put A Spell On You - feat. Joss Stone
 6. Serene - feat. Olivia Safe
 7. Lilac Wine - feat. Imelda May
 8. Nessun Dorma
 9. There’s No Other Me - feat. Joss Stone
 10. Elegy For Dunkirk - feat. Olivia Safe
Disk 2
 1. DVD

Lyttespor

Produktfakta

Utgitt 2010 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 11 Artist Jeff Beck
Label Rhino Leverandør Warner Music
Bestillingsnummer 0081227981051

Anmeldelser