Endless Love (CD)

Sivert Høyem

109,00 10900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 2-5 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
De ti sangene som utgjør Endless Love, Sivert Høyems etterlengtede femte soloalbum, kan absolutt beskrives som å "strekke seg". Tekstene utforsker voksen tematikk, mens musikken i større grad enn før kretser rundt Høyems unike kvaliteter som sanger. Og stemmen, den klinger i differensierte musikalske landskaper - fra det knugende, skurrende og semi-elektroniske til dynamiske, akustiske ballader. Ta gjerne førstesingle "Inner Vision" som eksempel, en episk ballade i chanson-tradisjonen, med lyrisk piano, brusende orgel, autoritær bass … og en av Høyems fineste vokalprestasjoner noensinne fanget på plate.

Endless Love ble spilt inn i Stockholm og Oslo med Ulf Ivarsson som produsent. Ivarsson spiller også all bass på albumet, mens Høyem har gjort mye av gitararbeidet selv. Som backingband opptrer Pelle Ossler (gitar) og Anders Hernestam (trommer) fra Joachim Thåströms band, med ytterligere bidrag fra Per Viberg (eks-Opeth) på keyboard og Stian Westerhus på gitar. Den mest prominente gjestemusikeren er likevel Christer Knutsen (Tumbleweed, Sacred Hearts), Høyems faste samarbeidspartner på piano og Hammond B3-orgel. Endless Love er mikset av Michael Ilbert (The Cardigans, The Hives) i det legendariske Hansa-studioet i Berlin.

Endless Love er dedisert til Per Eirik Johansen, Siverts venn og manager som døde brått rett etter at albumet var ferdigstilt.

Sporliste

  1. Endless Love
  2. Enigma Machine
  3. Handsome Savior
  4. Inner Vison
  5. Free As A Bird/Chained To The Sky
  6. Little Angel
  7. Wat Tyler
  8. Görlitzer Park
  9. At Our Evening Table
  10. Ride On Sisters

Video

Produktfakta

Utgitt 2014 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 10 Artist Sivert Høyem
Label Hektor Grammofon Bestillingsnummer 5054196097929

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i