Endless Repeats (CD)

Lama

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Lama startet som soloprosjektet til Nils Martin Larsen (tidligere medlem av Jaga Jazzist), men har etter hvert utviklet seg til rockeorkester med seks medlemmer. Debuten Guidebook To Lamaland, full av knitrete elektronikk og jazzelementer, kom i 2009, senere samme år hadde Larsen trommet sammen musikerne som fulgte opp med post-rocka Look What You Made Us Do. Det er likevel først med tredjealbumet at Lama har blitt et fullblods band, noe prosjektet har hatt godt av. Endless Repeats er en ambisiøs poputgivelse som beholder de små, særegne elementene av Larsens musikalske stormannsgalskap, samtidig som låtene er mer rendyrkede og fokuserte enn tidligere - et følelsesladet, utfordrende album med gnistrende instrumentering og flott produksjon.

Endless Repeats ble innspilt i vakre omgivelser hos Ocean Sound på Giske, før produsent Jørgen Træen gjorde sitt i miks og postproduksjon. Mastringen ble deretter gjort av Björn Engelmann i Cutting Room.

Sporliste

 1. Blue And Green
 2. Curses
 3. Explode in Silence
 4. Animal
 5. Lysthus
 6. Flashes
 7. Got Nothing To Do
 8. Too Late
 9. Fred
 10. One Million Times
 11. No Joke

Lyttespor

Produktfakta

Utgitt 2011 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 11 Artist Lama
Label Spoon Train Audio Leverandør Playground
Bestillingsnummer STA024CD

Anmeldelser