The Legend Continues - Engelbert Humperdinck 50 (2CD)

Engelbert Humperdinck (Pop)

199,00 19900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-


  1. Release Me
  2. There Goes My Everything
  3. The Last Waltz
  4. Am I That Easy To Forget
  5. Quando Quando Quando
  6. Spanish Eyes
  7. Les bicyclettes de Belsize
  8. Can't Take My Eyes Off You
  9. My World (Il Mondo)
  10. There's A Kind Of Hush (All Over The World)
  11. Everybody Knows (We're Through)
  12. My Cherie Amour
  13. Sweetheart
  14. Love Letters
  15. Stand By Me
  16. Let There Be Love
  17. Have I Told You Lately
  18. If
  19. I Don't Want To Call It Goodbye
  20. Just The Two Of Us
  21. A Man Without Love
  22. The Way It Used To Be
  23. Winter World Of Love
  24. Ten Guitars
  25. My Marie
  26. Strangers In The Night
  27. Another Time, Another Place
  28. Funny Familiar Forgotten Feelings
  29. Dance The Night Away
  30. A Place In The Sun
  31. Stardust
  32. It Had To Be You
  33. Too Beautiful To Last
  34. This Guy's In Love With You
  35. I'm A Better Man (For Having Loved You)
  36. She
  37. What A Wonderful World
  38. I Followed My Heart
  39. Release Me (DBU Disco Remix)


Utgitt 2017 Format 2CD
Sjanger Pop Antall disker 2
Artist Engelbert Humperdinck (Pop) Label Decca
Bestillingsnummer 5761933