English Cold (CD)

July Skies

299,00 29900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Farmers And Villagers Living Within The Shadow Of Aerodromes
  2. English Cold
  3. Mighty 8th
  4. Countryside Of 1939
  5. Strangers In Our Lanes
  6. East Anglian Skies
  7. Death Was Where Your Sky Was
  8. They Played In The Harvest Fields at Dusk
  9. Cloudless Climes And Starry Skies
  10. Waiting To Land
  11. Lost Airmen
  12. August Country Fires
  13. Faded Generation


Utgitt 2004 Format CD
Sjanger Indierock Antall disker 1
Antall spor 13 Artist July Skies
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer MKMI9.2