English Heart (CD)

Ronnie Spector

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 10-20 dager


  1. Oh Me Oh My (I'm a Fool for You Baby)
  2. Because
  3. I'd Much Rather Be With the Girls
  4. Don't Let the Sun Catch You Crying
  5. Tired of Waiting
  6. Tell Her No
  7. I'll Follow the Sun
  8. You've Got Your Troubles
  9. Girl Don't Come
  10. Don't Let Me Be Misunderstood
  11. How Can You Mend a Broken Heart


Utgitt 2016 Format CD
Sjanger Pop, Rock Antall spor 11
Artist Ronnie Spector Leverandør Gardners
Bestillingsnummer FTN16121