English Orchestral Songs (CD)

Sir Edward Elgar

179,00 17900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Forventes på lager innen 5-10 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
  1. Come Away Death
  2. O Mistress mine
  3. Blow, Blow, thou winter Wind
  4. Love blows as the wind blows
  5. Life in her creaking shoes
  6. Coming up from Richmond
  7. Twilight, Op. 59/6
  8. Pleading, Op. 48/1
  9. Come away, come away, death
  10. Who is Silvia?
  11. Fear no more the heat o' the sun
  12. O mistress mine
  13. It was a lover and his lass
  14. Loveliest of trees
  15. When I was one-and-twenty
  16. Look not in my eyes
  17. Think no more, lad
  18. The lads in their hundreds
  19. Is my team ploughing?
  20. No. 1, Love-sight
  21. No. 2, Silent Noon
  22. No. 4, Heart's Haven
  23. If there were dreams to sell
  24. Hope the Hornblower
  25. Hope the Hornblower
Utgitt 1989 Format CD
Sjanger Klassisk Antall disker 1
Antall spor 25 Artist City Of London Sinfonia Orchestra, George Butterworth, Gerald Finzi, John Ireland, Ralph Couzens, Ralph Vaughan Williams, Richard Hickox, Roger Quilter, Sir Edward Elgar, Stephen Varcoe, Tim Oldham
Label Chandos Bestillingsnummer CHAN8743