English Orchestral Songs (CD)

Martyn Brabbins

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Come away, come away, death
  2. Who is Silvia?
  3. Fear no more the heat o' the sun
  4. O mistress mine
  5. It was a lover and his lass
  6. Under the greenwood tree
  7. Orpheus
  8. Sleep
  9. Spring
  10. In Flanders
  11. By a bierside
  12. The North Wind
  13. The Soldier's Tent
  14. Prince Madoc's Farewell
  15. The fairy lough
  16. No. 4, To the Soul (wds. Whitman)
  17. No. 5, Tears (wds. Whitman)
  18. Chieftain of Tyrconnell


Utgitt 1999 Format CD
Sjanger Klassisk Antall disker 1
Antall spor 18 Artist BBC Scottish Symphony Orchestra, Charles Villiers Stanford, Christopher Maltman, Gerald Finzi, Hubert Parry, Ivor Gurney, Martin Compton, Martyn Brabbins, Philip Hobbs
Label Hyperion Leverandør Naxos Norway AS
Bestillingsnummer CDA67065