Inngår i
 • CD OPPTIL 40%

Enola (CD)

Seigmen

79,50 7950 Veil. pris 179,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Lagervare 5+ på nettlager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
Endelig - første utgivelse på 18 år fra de norske rockelegendene!

2015 markerer 20-årsjubileet for Metropolis og Seigmens definitive gjennombrudd som et av våre virkelig store norske rockeband. Mellom deres første og syvende utgivelse gikk det seks år, men det skulle altså passere 18 vintre før det kom et nytt studioalbum etter Radiowaves (1997). Seigmen var lyden av 90-tallet for veldig mange, men de var også bandet som forsvant omtrent like brått som de dukket opp - etter å ha herjet hitlistene med sin særegne blanding av framoverlent rock og iørefallende popteft. Enola er bandets uventede, etterlengtede og usannsynlige studioutgivelse nummer åtte.

18 år er lang tid, men det låter ikke sånn. Enola kunne godt ha vært den tapte skiva som aldri kom ut rett etter Metropolis. Albumet ble innspilt i to faser - første runde fant sted allerede høsten 2012 i Athletic Sound Studio, og runde to startet på samme sted i juni 2014. Deretter ble de siste påleggene og miksen gjort i Room 13 hjemme i Tønsberg, med frontfigur og vokalist Alex Møklebust bak spakene som tekniker.

Seigmen er Kim Ljung (bass, vokal), Alex Møklebust (vokal), Noralf Ronthi (trommer), Marius Roth (gitar, vokal) og Sverre Økshoff (gitar).
Sporliste
 1. Hva vi elsker
 2. Trøst
 3. Forevig og alltid
 4. Utopia i mine armer
 5. Til verdens ende
 6. Tenn alle lys
 7. Deus
 8. Monokrom
 9. I mitt hus
 10. Hvit stjerne hvit støy
Produktfakta
Utgitt 2015 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 10 Artist Seigmen
Bestillingsnummer INDIE160CD

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i