Enter The Dru (CD)

Dru Hill

99,00 9900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager


  1. Enter The Dru (Interlude)
  2. Real Freak - (featuring Chinky Brown Eyes)
  3. How Deep Is Your Love
  4. This Is What We Do - (featuring Method Man)
  5. Holding You
  6. I'm Wondering
  7. You Are Everything
  8. I'll Be The One
  9. Nowhere Without You (Interlude)
  10. One Good Reason
  11. Angel (Interlude)
  12. Angel
  13. What Do I Do With The Love
  14. Beauty
  15. These Are The Times
  16. Love We Had (Stays On My Mind), The
  17. What Are We Gonna Do



Utgitt 1998 Format CD
Sjanger R&B Antall spor 17
Artist Dru Hill Label Island USA
Leverandør Universal Music Bestillingsnummer UM 5245422


Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende